» Receptai

Susiję žuvies patiekalų receptai

Lašišos 1kg.;
Žuvies prieskoniai;
Stiklinė balto vyno;
Vienos citrinos sultys;
Džiovinti grybiai 100 g;
Svogūnas;
Česnako skiltelės 4vnt.;
Krapai;
Aliejus [plačiau]
Silkė, 500 gr.
Grybai, 80 gr. (džiovintų)
Svogūnai, 2 vnt.
Aliejus
Druska
Juodieji pipirai [plačiau]
500 g plekšnių filė;
200 g upėtakių filė;
2 svogūnai;
1 skiltelė česnako;
1 pomidoras;
3 šaukštai kiaušinių;
4 šaukštai džiūvėsėlių;
2 šaukštai sviesto;
125 ml šaltos grietinėlės;
250 ml aliejaus;
maltų juodųjų pipirų;
1/2 šaukštelio druska;
petražolės [plačiau]
Žuvis(kuoja karosas, karršis) 3-4vnt;
Šilbaravykių (Pievagrybių) 12-15vnt;
2-3 šaukštai pomidorų padažo arba 2-3 pomidorai;
Citrinų sulčių 2 šaukštai;
Svogūnai su laiškais 2vnt.;
Miltų 2 šaukštai;
Grietinės 2 šaukštai;
Druskos, pipirų, krapų pagal skonį;
aliejaus;
Vandens arba sultinio. [plačiau]
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]