» Receptai 

Ingridientai:


Paruošimas:

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Plekšnių suktinukai su upėtakio įdaru
500 g plekšnių filė; 200 g upėtakių filė; 2 svogūnai; 1 skiltelė česnako; 1 pomidoras; 3 šaukštai kiaušinių; 4 šaukštai džiūvėsėlių; 2 šaukštai sviesto; 125 ml šaltos grietinėlės; 250 ml aliejaus; maltų juodųjų pipirų; 1/2 šaukštelio druska; petražolės [plačiau]
Jūros lydeka su fermentinio sūrio įdaru
Jūros lydekos filė 1 kg; Džiūvėsėliai 3-4 šaukštai; Kiaušinio baltymas 1 vnt; Krakmolas 3-4 šaukštai; Krapai; Druska; Žuvies prieskoniai; Džiūvėsėliai maltiniams apvolioti; Įdaras Fermentinis sūris 250 g; Majonezas 2 šaukštai [plačiau]
Marinuotos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės; Aliejus 5 šaukštai; Vanduo 2 stiklinės; Actas 1 stiklinė; Petražolės 50 g.;; Cukrus 1 šaukštas; Lauro lapelis 1 vnt.; Morkos 1 vnt.; Svogūnai 1vnt.; Druskos žiupsnelis; Keletas juodųjų pipirų; [plačiau]
Troškintos stintos su paprika
2–4 aitriųjų paprikų; 5 stintų; 2 šaukštelių kmynų; 2 šaukštelių ciberžolių; Šaukštelio gvazdikėlių; Šaukštelio juodųjų pipirų; Šaukštelio garstyčių sėklų; 300 g natūralaus jogurto; 2 česnako skiltelių; Aliejaus; Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
Lašiša su apelsinų sulčių padažu
Lašišų filė; 0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių; Kario; Stambiai grūstų pipirų mišinio; Druskospagal skonį [plačiau]