» Receptai
Susiję žuvies patiekalų receptai
Jūros lydeka, 500 g.;
Svogūnai, 5 vnt.;
Morkos, 300 g.;
Aliejus, kepimui;
Ryžiai, virti, 400 g.;
Fermentinis sūris, 200 g.;
Prieskoniai, žuvies, pagal skonį;
Druska, pagal skonį [plačiau]
Žuvis, 1 kilogramas
Grybai, džiovinti, 100 gramų
Sviestas, 2 šaukštai
Svogūnai, 2 vienetai
Mėta, džiovinta, 2 šaukšteliai
Citrinos, 1 vienetas
Druska, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį [plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės;
Aliejus 0,5 stiklinės;
Druskos žiupsnelis [plačiau]
Vėgėlė 1kg;
Sviestas 2 šaukštai;
Miltai 0,5 stiklinės;
Obuolių sultys 1 stiklinė;
Apvirti grybai 2 stiklinės;
Svogūnai 1vnt.;
Marinuoti agurkai 1vnt.;
Juodieji pirirai;
Druskos žiubsnelis;
Petražolės [plačiau]
1 kg karpis;
1,5 stiklinės alaus;
1 stiklinė atskiesto acto;
1 sauja razinų;
nutarkuota citrinos žievelė;
3 gvazdikėliai, druskos;
4 šaukštai miltų;
Truputis sviesto;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
6 kvapnieji pipirai;
6 juodieji pipirai [plačiau]