» Masalai 

» Tešlos

Skysta manų kruopų tešla 'mankė'

Skystos manų tešlos paruošimas:

Įberiame į indą nedidelį kiekį manų kruopų. Užpilame jas vandeniu taip, jog truputį apsemtų ir paliekame 5-ioms minutėms brinkti.

Manų tešla

Pabrinkusias kruopas plakame su mikseriu, vėliau gautą masę triname naudojant medinį grūstuvą. Trinti reikia tol kol nebelieka manų kruopų grūdelių ir gaunasi vientisa elastinga masė.

Manų kruopų tešla

Paruoštą tešlą patogiausia laikyti mediciniame švirkšte. Taip pat ją galima užšaldyti šaldiklyje ir laikyti iki sekančio žūklės.

Mankė Manų kruopų tešla

Paruoštą tešlą galima pagardinti įvairiais kvapais priklausomai nuo gaudomų žuvų bei žvejo fantazijos.


[atgal]


Rašyti komentarą

Vardas:
Komentaras:

Naujausi komentarai


Deividas L
2011-10-03 16:11:40

As irgi toki dalyka darau bet viena problema nueda maziukes.

esmodeus
2011-12-27 16:00:11

reikia pabandyt naudot kabliukus su spirale,manau ,kad dar geriau laikytusi

[Visi komentarai - 2]