» Receptai
Patiekalai pagal žuvį:
Pasirinkite
1kg. silkių,
1kg. svogūnų,
50g razinų,
Puse stiklinės graikiškų riešutų,
1 šaukstelis cinamono,
1 šaukštas medau,
1šaukštas cukraus,
Puse stiklinės actu rūgštinto vandens,
Puse stiklinės aliejaus [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto;
2 tryniai;
Stiklinė daržovių nuoviro;
Baltymas;
Šaukštas želatinos;
2 pomidorai;
Druska, muskato riešutas [plačiau]
1 kg žuvies;
2 I vandens;
2 kiaušiniai;
40 g sviesto;
stiklinė rūgpienio;
8 pievagrybiai;
Maltų pipirų, druskos [plačiau]
Viena 1,5-2 kg žuvis;
200 g rūkytų lašinių;
20 g sviesto;
Citrina;
Stiklinė sauso raudono vyno;
2 šaukštai miltų;
Petražolių lapelių, krapų, peletrūno, mairūno, maltų pipirų, druskos [plačiau]
800 g žuvies;
Aliejus kepimui;
2 tryniai, 3 svogūnai;
3 šaukštai pomidorų padažo;
Druskos, česnako ir pagal skonį prieskonių mišinio [plačiau]
800 g žuvies;
2 svogūnai;
1,5 šaukšto riebalų;
Bandelė;
Kiaušinio trynys;
Petražolių lapeliai;
30 g razinų;
300 g svogūnų sultiniui;
Šaukštas želatinos;
Druska, pipirai, cukrus. [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto ar margarino;
100 g pomidorų padažo;
Taurė raudono sauso vyno (50 g);
30 g razinų;
30 g tarkuotų krienų;
druskos, pipirų, citrinos rūgšties [plačiau]
1-1,5 kg žuvies;
60 g sviesto;
2 svogūnai;
2 lauro lapai;
gvazdikėlis;
5 kartieji ir 5 kvapnieji pipirai;
3 šaukštai tarkuotų krienų;
Pagal skonį acto (citrinos rūgšties);
vandens;
druskos [plačiau]
Lydekai;
2-4 Baravykai;
2-3 Svogūnai;
juodieji malti pipirai;
druska [plačiau]
Karpio;
2 morkų;
1 poro;
2 svogūnų;
2 skiltelių česnako;
Pundelio petražolių; [plačiau]
2–4 aitriųjų paprikų;
5 stintų;
2 šaukštelių kmynų;
2 šaukštelių ciberžolių;
Šaukštelio gvazdikėlių;
Šaukštelio juodųjų pipirų;
Šaukštelio garstyčių sėklų;
300 g natūralaus jogurto;
2 česnako skiltelių;
Aliejaus;
Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
6 didesnės stintos;
300 g. majonezo;
2 svogūnai;
1 morka;
50 g sviesto;
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių;
2 vnt.lauro lapų;
druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės;
Aliejus 0,5 stiklinės;
Druskos žiupsnelis [plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės;
Aliejus 5 šaukštai;
Vanduo 2 stiklinės;
Actas 1 stiklinė;
Petražolės 50 g.;;
Cukrus 1 šaukštas;
Lauro lapelis 1 vnt.;
Morkos 1 vnt.;
Svogūnai 1vnt.;
Druskos žiupsnelis;
Keletas juodųjų pipirų; [plačiau]
Stintos 1 kg.;
Aliejus 6 šaukštai;
Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės;
Krapai;
Druska žiupsnelis; [plačiau]