» Receptai 

Troškintos stintos su morkomis ir svogūnais

Ingridientai:

6 didesnės stintos;
300 g. majonezo;
2 svogūnai;
1 morka;
50 g sviesto;
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių;
2 vnt.lauro lapų;
druskos, svogūnų laiškų;

Paruošimas:

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus , ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos ugnies 25-30 min.

Patiekiame su virtomis bulvėmis

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Troškintos stintos su paprika
2–4 aitriųjų paprikų; 5 stintų; 2 šaukštelių kmynų; 2 šaukštelių ciberžolių; Šaukštelio gvazdikėlių; Šaukštelio juodųjų pipirų; Šaukštelio garstyčių sėklų; 300 g natūralaus jogurto; 2 česnako skiltelių; Aliejaus; Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
Keptos stintos su krienų padažu
1kg.stintų;; Citrina 1 vnt.; Miltai; Prieskoniai; Druska; Aliejus;

Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai; Medus 2 šaukštai [plačiau]
Kepta stinta su krapų užpilu
Stintos 1 kg.; Aliejus 6 šaukštai; Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės; Krapai; Druska žiupsnelis; [plačiau]
Keptos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės; Aliejus 0,5 stiklinės; Druskos žiupsnelis [plačiau]
Marinuotos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės; Aliejus 5 šaukštai; Vanduo 2 stiklinės; Actas 1 stiklinė; Petražolės 50 g.;; Cukrus 1 šaukštas; Lauro lapelis 1 vnt.; Morkos 1 vnt.; Svogūnai 1vnt.; Druskos žiupsnelis; Keletas juodųjų pipirų; [plačiau]