» Receptai
Keptos stintos su krienų padažu
Ingridientai:
1kg.stintų;;
Citrina 1 vnt.;
Miltai;
Prieskoniai;
Druska;
Aliejus;
Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai;
Medus 2 šaukštai
Miltai;
Prieskoniai;
Druska;
Aliejus;
Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai;
Medus 2 šaukštai
Paruošimas:
Išvalytas stintas apšlakstome citrinos sultimis ir palaikome 3 val.. Vėliau stintas apvoliojame miltuose sumaišytuose su prieskoniais ir kepame aliejuje. Padažui lygiomis dalimis sumaišome krienus ir medų, užpilame stintas

Susiję žuvies patiekalų receptai

Stintos 1 kg.;
Aliejus 6 šaukštai;
Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės;
Krapai;
Druska žiupsnelis; [plačiau]
6 didesnės stintos;
300 g. majonezo;
2 svogūnai;
1 morka;
50 g sviesto;
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių;
2 vnt.lauro lapų;
druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės;
Aliejus 0,5 stiklinės;
Druskos žiupsnelis [plačiau]
2–4 aitriųjų paprikų;
5 stintų;
2 šaukštelių kmynų;
2 šaukštelių ciberžolių;
Šaukštelio gvazdikėlių;
Šaukštelio juodųjų pipirų;
Šaukštelio garstyčių sėklų;
300 g natūralaus jogurto;
2 česnako skiltelių;
Aliejaus;
Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės;
Aliejus 5 šaukštai;
Vanduo 2 stiklinės;
Actas 1 stiklinė;
Petražolės 50 g.;;
Cukrus 1 šaukštas;
Lauro lapelis 1 vnt.;
Morkos 1 vnt.;
Svogūnai 1vnt.;
Druskos žiupsnelis;
Keletas juodųjų pipirų; [plačiau]