» Masalai 



Baltyminių kukulių receptas Komentavo 2
Ryžių miltai - 100 g. Kukurūzų miltai - 100 g. Kviečių miltai - 100 g. Pieno milteliai - 100 g. Paukščių lesalo, žemių- 100 g.... [plačiau]
Manų kruopų tešla
Manų kruopų tešla Komentavo 0
Įberiame į indą nedidelį kiekį manų kruopų. Užpilame jas vandeniu ir paliekame 5-ioms minutėms brinkti.Pabrinkusias kruopas pilame i pakaitinta keptuvę suformuojame ploną blynelį. Kepti reikia tol kol blynas taps lyg permatomas, tačiau nereikia apskrudint... [plačiau]
Skysta manų kruopų tešla 'mankė'
Skysta manų kruopų tešla 'mankė' Komentavo 2
Skystos manų tešlos paruošimas: Įberiame į indą nedidelį kiekį manų kruopų. Užpilame jas vandeniu taip, jog truputį apsemtų ir paliekame 5-ioms minutėms brinkti.... [plačiau]
Boilių receptas Komentavo 1
Į 1 kilogramą mišinio reikia įpilti 5 arbatinius šaukštelius kvapnios medžiagos tai gali būti (kalendra, cinamonas, česnakai, čiobreliai), pasirinktinai. Visą mišinį sumaišome su kiaušiniais.... [plačiau]
boiliai su riešutais, saulėgražomis Komentavo 0
Viską sumaišome su kiaušiniu (100gr. 1-2 kiaušiniai), minkome kol gaunasi tešla. Iš tešlos suformuojame dešreles, jas supjaustome gabaliukais ir suformuojame rutuliukus. Paruoštus baltyminius kukulius beriame į verdantį vandenį.... [plačiau]
Vobleriai
Vobleriai Komentavo 0
Minnow tipo vobleriai. Jų kūno forma pailga, primena aukšlę, liežuvėlis nedidelis. Shad tipo vobleriai turi platesnį kūną. Fat tipo vobleriai turi apvalią kūno formą. Primena gerai pasipenėjusią žuvį. ... [plačiau]
Sukriukės, sukriukių tipai
Sukriukės, sukriukių tipai Komentavo 1
Sukriukės - vienas iš universaliausių spiningo masalų turintis daug savybių. Iš išorės negalima pasakyti, jog sukriukė primena kokią tais žuvelę ar vabzdį, tačiau darbo metu ji puikiai imituoja žuvies mailių ar į vandenį įkritusį vabzdį arba sukelia vibra... [plačiau]
Blizgės
Blizgės Komentavo 0
Blizgė – vienas iš pirmųjų masalų, kuriais buvo sėkmingai gaudomos žuvys. Blizgė savo išvaizda primena žuvelę, kuri sukelia žemų dažnių virpesius.... [plačiau]