» Receptai
Lydeka su baravykais
Ingridientai:
Lydekai;
2-4 Baravykai;
2-3 Svogūnai;
juodieji malti pipirai;
druska
Paruošimas:
Nedidelė lydeka išdarinėjama, išplaunama. Smulkiai supjaustyti žali
baravykai sumaišomi su svogūnais, užberiama maltų pipirų, druskos.
Grybų įdaras sudedamas į išskrostos lydekos pilvo ertmę. Kepama ant
žarijų pilvu į viršų. Galima kepti suvyniotą į varnalėšos, šalpusnio
lapus.

Susiję žuvies patiekalų receptai

800 g žuvies;
2 svogūnai;
1,5 šaukšto riebalų;
Bandelė;
Kiaušinio trynys;
Petražolių lapeliai;
30 g razinų;
300 g svogūnų sultiniui;
Šaukštas želatinos;
Druska, pipirai, cukrus. [plačiau]
1-1,5 kg žuvies;
60 g sviesto;
2 svogūnai;
2 lauro lapai;
gvazdikėlis;
5 kartieji ir 5 kvapnieji pipirai;
3 šaukštai tarkuotų krienų;
Pagal skonį acto (citrinos rūgšties);
vandens;
druskos [plačiau]
Jūros lydekos filė 1 kg;
Džiūvėsėliai 3-4 šaukštai;
Kiaušinio baltymas 1 vnt;
Krakmolas 3-4 šaukštai;
Krapai;
Druska;
Žuvies prieskoniai;
Džiūvėsėliai maltiniams apvolioti;
Įdaras
Fermentinis sūris 250 g;
Majonezas 2 šaukštai
[plačiau]
Lydeka 1 kg.;
Kiaušiniai 4vnt.;
Batono arba nesaldaus pyrago riekė;
Stiklinė pieno;
Šaukštas sviesto;
Morka;
Svogūnai 2vnt.;
Juodųjų pipirų;
Lauro lapelių;
Druskos pagal skonį;
3 stiklinės žuvies sultinio drebučiams;
Želatinos 15 g. [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto ar margarino;
100 g pomidorų padažo;
Taurė raudono sauso vyno (50 g);
30 g razinų;
30 g tarkuotų krienų;
druskos, pipirų, citrinos rūgšties [plačiau]