» Receptai 

Patiekalai pagal žuvį:


Žuvies džiovinimas
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai) 0,5kg - 1kg druskos; 3 šaukštai acto [plačiau]
Rūkytos žuvies užkandis
Karštai rūkytas jūrinis ešerys 1vnt.; Indelis konservuotų kukurūzų; Grietinėlė 200 g. ; Svogūnas su laiškais 1vnt.; Citrinpipiriai, druska pagal skonį; Aliejus; 1,5 šaukšto miltų. [plačiau]
Ešerys su vyno padažu
4 porcijoms reikalinga Poras 1vnt; Nedidelė cukinija 1vnt; Morka 1vnt; Askaloniniai česnakai 2vnt ; jūrinių ešerių filė 600 g. ; 1 šaukštas citrinų sulčių; druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį; Sviesto 50 g. ; Šaldytų žirnelių 100 g.; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų); 1 kiaušinio trynys; ½ stiklinės grietinės; [plačiau]