» Receptai 

Patiekalai pagal žuvį:


Citrininis padažas lašišai
4 šaukšt. citrinų sulčų; 2 š. medaus; 3 š. aliejaus; Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Lašiša su grybais
Lašišos 1kg.; Žuvies prieskoniai; Stiklinė balto vyno; Vienos citrinos sultys; Džiovinti grybiai 100 g; Svogūnas; Česnako skiltelės 4vnt.; Krapai; Aliejus [plačiau]
Sūdyta Lašiša su brendžiu
Lašišos filė ~1,2 kg; Marinatas; Druskos 3 šaukštas; Cukraus 1 šaukštas; Brendžio 2 šaukštas; Alyvų aliejaus 5 šaukštas; Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
Lašiša su apelsinų sulčių padažu
Lašišų filė; 0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių; Kario; Stambiai grūstų pipirų mišinio; Druskospagal skonį [plačiau]
Ešerys su vyno padažu
4 porcijoms reikalinga Poras 1vnt; Nedidelė cukinija 1vnt; Morka 1vnt; Askaloniniai česnakai 2vnt ; jūrinių ešerių filė 600 g. ; 1 šaukštas citrinų sulčių; druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį; Sviesto 50 g. ; Šaldytų žirnelių 100 g.; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų); 1 kiaušinio trynys; ½ stiklinės grietinės; [plačiau]
Suši su lašiša
Ryžiai; Jūros dumblių lapai Nori; Actas, ryžių; Sojos padažas; Lašiša, filė; Vasabi; Sezamas, sėklos; Avokadai; Agurkai; Paprika [plačiau]