» Receptai
Patiekalai pagal žuvį:
Pasirinkite
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]
Menkės file 1kg.;
Konservuoti ananasai 1 skardinė;
Karis 3 arb. šaukšt.;
Sojų padažas 1 arb. šaukšt;
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį;
Džiuvėsėlia 3 šaukštai;
Miltai 3 šaukštai;
Kiaušiniai 2vnt;
Raudonoji paprika 0.5 vnt.;
Svogūnų laiškai.
[plačiau]
Menkių filė 4vnt.;
Kumpio juostelės 4vnt.;
Alyvų aliejaus 4 šaukštai ;
Raudonos saldžiosios paprikos 3vnt.;
Svogūnai 3 vnt.;
Baklažanai 2 vnt.;
Nedideli pomidorai 4 vnt.;
Virtų bulvių;
Bazilikai;
Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.;
Baltas vynas 200 g.;
Baravykai 240 g.;
Svietas 80 g.;
Žuvies sultinys 400 g.;
Kiaušinio tryniai 2vnt.;
Grietinė 160 g.;
Citrinos rūgštis pagal skonį;
Petražolių lapelių;
Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
4 porcijoms reikalinga
Poras 1vnt;
Nedidelė cukinija 1vnt;
Morka 1vnt;
Askaloniniai česnakai 2vnt ;
jūrinių ešerių filė 600 g. ;
1 šaukštas citrinų sulčių;
druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį;
Sviesto 50 g. ;
Šaldytų žirnelių 100 g.;
½ stiklinės sauso baltojo vyno;
1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų);
1 kiaušinio trynys;
½ stiklinės grietinės; [plačiau]
Virta menkė, 1 vnt;
Virtos bulvės, 5 vnt;
Virtos morkos, 5 vnt;
Rauginti agurkai 5vnt;
Konservuoti žirniai, 500 gr. ;
Virti kiaušiniai, 4 vnt;
Majonezas, 200 gr.;
Grietinė, 2 šaukštai
Citrinų sultys, 1 šaukštas;
Druska pagal skonį;
Juodieji pipirai pagal skonį [plačiau]