» Receptai 

Lašiša su apelsinų sulčių padažu

Ingridientai:

Lašišų filė;
0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Kario;
Stambiai grūstų pipirų mišinio;
Druskospagal skonį

Paruošimas:

Keptuvėje pakaitinkite apelsinų sultis. Sudėkite lašišų Gabalėlius, apibarstykite prieskoniais ir druska pagal skonį. Kepkite po 10 min. iš abiejų pusių. Prieš baigdami kepti, įpilkite dar šiek tiek apelsinų sulčių ir padidinę ugnį dar kepkite 2-3 min.

Patiekite su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Sūdyta Lašiša su brendžiu
Lašišos filė ~1,2 kg; Marinatas; Druskos 3 šaukštas; Cukraus 1 šaukštas; Brendžio 2 šaukštas; Alyvų aliejaus 5 šaukštas; Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
Ešerys su vyno padažu
4 porcijoms reikalinga Poras 1vnt; Nedidelė cukinija 1vnt; Morka 1vnt; Askaloniniai česnakai 2vnt ; jūrinių ešerių filė 600 g. ; 1 šaukštas citrinų sulčių; druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį; Sviesto 50 g. ; Šaldytų žirnelių 100 g.; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų); 1 kiaušinio trynys; ½ stiklinės grietinės; [plačiau]
Citrininis padažas lašišai
4 šaukšt. citrinų sulčų; 2 š. medaus; 3 š. aliejaus; Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Suši su lašiša
Ryžiai; Jūros dumblių lapai Nori; Actas, ryžių; Sojos padažas; Lašiša, filė; Vasabi; Sezamas, sėklos; Avokadai; Agurkai; Paprika [plačiau]
Lašiša su grybais
Lašišos 1kg.; Žuvies prieskoniai; Stiklinė balto vyno; Vienos citrinos sultys; Džiovinti grybiai 100 g; Svogūnas; Česnako skiltelės 4vnt.; Krapai; Aliejus [plačiau]