» Receptai
Baskų starkis
Ingridientai:
800 g žuvies;
Aliejus kepimui;
2 tryniai, 3 svogūnai;
3 šaukštai pomidorų padažo;
Druskos, česnako ir pagal skonį prieskonių mišinio
Paruošimas:
Žuvį nuskuskite, išdalinėkite. Perpjaukite išilgai, išimkite
stuburkaulį ir supjaustykite mažais gabaliukais. Žuvies gabaliukus
pamirkykite aliejuje išplaktuose tryniuose ir iškepkite orkaitėje.
Nuluptus svogūnus supjaustykite griežinėliais, pakepinkite,
sumaišykite su pomidorų padažu ir užpilkite baigiamą kepti žuvį.

Susiję žuvies patiekalų receptai

2 gab. sterko file (be odos)
6 bulvių (geriausiai -su raudona luobele,viduje-gelsvos)
1/2 citrinos
“Santa Marijos” žuvies kepsnių prieskonių
kvp./karčių maltų pipirų
pusiau kieto ferm. sūrio ~100 g
3 did.pomidorų
aliejaus
sviesto (tepaus m [plačiau]
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako
[plačiau]
145 g žuvies,
150 g bulvių,
5 g džiuvėsėlių,
15 g sviesto,
150 g padažo,
pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto;
2 tryniai;
Stiklinė daržovių nuoviro;
Baltymas;
Šaukštas želatinos;
2 pomidorai;
Druska, muskato riešutas [plačiau]
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]