» Receptai
Starkis a la brahams
Ingridientai:
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto;
2 tryniai;
Stiklinė daržovių nuoviro;
Baltymas;
Šaukštas želatinos;
2 pomidorai;
Druska, muskato riešutas
Paruošimas:
Nuskustą ir išdarinėtą žuvį nuplaukite, supjaustykite 3-4 cm
pločio gabalais. Išimtus audinius sumalkite, sumaišykite su tryniais ir
sviestu, pridėkite prieskonių. Paruoštu faršu prikimškite starkio
gabalus, užpilkite daržovių nuoviru ir išvirkite. Sudėkite į pusdubenį.
Nuovirą sumaišykite su išmirkyta želatina, sumaltais pomidorais ir
išplaktu baltymu. Paruoštą mišinį užvirkite, pridėkite prieskonių,
perkoškite. Žuvį papuoškite žalumynais ir užpilkite stingstančiais
drebučiais.
Susiję žuvies patiekalų receptai
145 g žuvies,
150 g bulvių,
5 g džiuvėsėlių,
15 g sviesto,
150 g padažo,
pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
800 g žuvies;
Aliejus kepimui;
2 tryniai, 3 svogūnai;
3 šaukštai pomidorų padažo;
Druskos, česnako ir pagal skonį prieskonių mišinio [plačiau]
2 gab. sterko file (be odos)
6 bulvių (geriausiai -su raudona luobele,viduje-gelsvos)
1/2 citrinos
“Santa Marijos” žuvies kepsnių prieskonių
kvp./karčių maltų pipirų
pusiau kieto ferm. sūrio ~100 g
3 did.pomidorų
aliejaus
sviesto (tepaus m [plačiau]
1 kg žuvies;
2 I vandens;
2 kiaušiniai;
40 g sviesto;
stiklinė rūgpienio;
8 pievagrybiai;
Maltų pipirų, druskos [plačiau]
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako
[plačiau]