» Receptai
Starkis a la brahams
Ingridientai:
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto;
2 tryniai;
Stiklinė daržovių nuoviro;
Baltymas;
Šaukštas želatinos;
2 pomidorai;
Druska, muskato riešutas
Paruošimas:
Nuskustą ir išdarinėtą žuvį nuplaukite, supjaustykite 3-4 cm
pločio gabalais. Išimtus audinius sumalkite, sumaišykite su tryniais ir
sviestu, pridėkite prieskonių. Paruoštu faršu prikimškite starkio
gabalus, užpilkite daržovių nuoviru ir išvirkite. Sudėkite į pusdubenį.
Nuovirą sumaišykite su išmirkyta želatina, sumaltais pomidorais ir
išplaktu baltymu. Paruoštą mišinį užvirkite, pridėkite prieskonių,
perkoškite. Žuvį papuoškite žalumynais ir užpilkite stingstančiais
drebučiais.
Susiję žuvies patiekalų receptai
800 g žuvies;
Aliejus kepimui;
2 tryniai, 3 svogūnai;
3 šaukštai pomidorų padažo;
Druskos, česnako ir pagal skonį prieskonių mišinio [plačiau]
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako
[plačiau]
Viena 1,5-2 kg žuvis;
200 g rūkytų lašinių;
20 g sviesto;
Citrina;
Stiklinė sauso raudono vyno;
2 šaukštai miltų;
Petražolių lapelių, krapų, peletrūno, mairūno, maltų pipirų, druskos [plačiau]
1 kg žuvies;
2 I vandens;
2 kiaušiniai;
40 g sviesto;
stiklinė rūgpienio;
8 pievagrybiai;
Maltų pipirų, druskos [plačiau]