» Receptai
Starkio apkepas
Ingridientai:
1 kg žuvies;
2 I vandens;
2 kiaušiniai;
40 g sviesto;
stiklinė rūgpienio;
8 pievagrybiai;
Maltų pipirų, druskos
Paruošimas:
Virtą starkį nulupkite ir išrinkite kaulus. Sudėkite filė į sviestu
išteptą keptuvą, apibarstykite išvirtais smulkiai supjaustytais
pievagrybiais arba baravykais.Išplakę kiaušinius su rūgpieniu, įpylę
truputį pievagrybių nuoviro, įbėrę žiupsnelį druskos, maltų pipirų,
apipilkite juo žuvį ir 25 min. kepkite orkaitėje.Patiekiamas su virtomis
bulvėmis ir salotomis.
Susiję žuvies patiekalų receptai
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako
[plačiau]
145 g žuvies,
150 g bulvių,
5 g džiuvėsėlių,
15 g sviesto,
150 g padažo,
pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
800 g žuvies;
Aliejus kepimui;
2 tryniai, 3 svogūnai;
3 šaukštai pomidorų padažo;
Druskos, česnako ir pagal skonį prieskonių mišinio [plačiau]
Viena 1,5-2 kg žuvis;
200 g rūkytų lašinių;
20 g sviesto;
Citrina;
Stiklinė sauso raudono vyno;
2 šaukštai miltų;
Petražolių lapelių, krapų, peletrūno, mairūno, maltų pipirų, druskos [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto;
2 tryniai;
Stiklinė daržovių nuoviro;
Baltymas;
Šaukštas želatinos;
2 pomidorai;
Druska, muskato riešutas [plačiau]