» Receptai
Patiekalai pagal žuvį:
Pasirinkite
Karpis;
Majonezas 200 g.;
Fermentinis sūris 200 g.;
Druska, j. pipirai pagal skonį;
Sviestas ar margarinas 50 g.;
Stiklinė vandens. [plačiau]
Menkių filė 4vnt.;
Kumpio juostelės 4vnt.;
Alyvų aliejaus 4 šaukštai ;
Raudonos saldžiosios paprikos 3vnt.;
Svogūnai 3 vnt.;
Baklažanai 2 vnt.;
Nedideli pomidorai 4 vnt.;
Virtų bulvių;
Bazilikai;
Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]
Lašišos filė ~1,2 kg;
Marinatas;
Druskos 3 šaukštas;
Cukraus 1 šaukštas;
Brendžio 2 šaukštas;
Alyvų aliejaus 5 šaukštas;
Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
![]() |
Pievagrybiai 400 g.;
Sviestas 3 šaukštai;
Lydytas sūrelis 250 g.;
Plekšnių arba rajos filė 600 g.;
Skiltelė česnako;
Grietinės šaukštas;
Druskos, baltųjų pipirų pagal skonį.
[plačiau]
Plekšnės;
Miltų;
Lašinukų;
Druskos, pipirų pagal skonį;
Citrinos;
Petražolių.
[plačiau]
Plekšnės 10vnt;
Kiaušinis 3vnt.;
Druskos, j. pipirų pagal skonį;
Miltai 3-5 šaukštai;
Džiuvėsių 3-6 šaukštai;
Sviesto;
Citrinos sulčių iš 1-2-jų citrinų.
[plačiau]
Karpis;
Prieskoniai;
Druska, citrina pagal skonį;
Obuoliai 2-3vnt.
[plačiau]
Karštai rūkytas jūrinis ešerys 1vnt.;
Indelis konservuotų kukurūzų;
Grietinėlė 200 g. ;
Svogūnas su laiškais 1vnt.;
Citrinpipiriai, druska pagal skonį;
Aliejus;
1,5 šaukšto miltų.
[plačiau]
Lydeka 1 kg.;
Kiaušiniai 4vnt.;
Batono arba nesaldaus pyrago riekė;
Stiklinė pieno;
Šaukštas sviesto;
Morka;
Svogūnai 2vnt.;
Juodųjų pipirų;
Lauro lapelių;
Druskos pagal skonį;
3 stiklinės žuvies sultinio drebučiams;
Želatinos 15 g. [plačiau]
Rūkytos žuvies1 kg.;
Aliejus;
Aštrus pomidorų padažas 2 šaukštai;
Svogūnas 1vnt.;
Druskos pagal skonį;
Tuputį cukraus; [plačiau]
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.;
Baltas vynas 200 g.;
Baravykai 240 g.;
Svietas 80 g.;
Žuvies sultinys 400 g.;
Kiaušinio tryniai 2vnt.;
Grietinė 160 g.;
Citrinos rūgštis pagal skonį;
Petražolių lapelių;
Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
Žuvis(kuoja karosas, karršis) 3-4vnt;
Šilbaravykių (Pievagrybių) 12-15vnt;
2-3 šaukštai pomidorų padažo arba 2-3 pomidorai;
Citrinų sulčių 2 šaukštai;
Svogūnai su laiškais 2vnt.;
Miltų 2 šaukštai;
Grietinės 2 šaukštai;
Druskos, pipirų, krapų pagal skonį;
aliejaus;
Vandens arba sultinio. [plačiau]
Žuvies 1 kg.;
Spanguolių 600 g.;
Medaus 200 g.;
Miltų 150 g.;
2 šaukštai aliejaus. [plačiau]
Lašišų filė;
0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Kario;
Stambiai grūstų pipirų mišinio;
Druskospagal skonį [plačiau]
4 porcijoms reikalinga
Poras 1vnt;
Nedidelė cukinija 1vnt;
Morka 1vnt;
Askaloniniai česnakai 2vnt ;
jūrinių ešerių filė 600 g. ;
1 šaukštas citrinų sulčių;
druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį;
Sviesto 50 g. ;
Šaldytų žirnelių 100 g.;
½ stiklinės sauso baltojo vyno;
1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų);
1 kiaušinio trynys;
½ stiklinės grietinės; [plačiau]