» Receptai
Kepta plekšnė su lašinukais
Ingridientai:
Plekšnės;
Miltų;
Lašinukų;
Druskos, pipirų pagal skonį;
Citrinos;
Petražolių.
Miltų;
Lašinukų;
Druskos, pipirų pagal skonį;
Citrinos;
Petražolių.
Paruošimas:
Žuvį paruošti kepimui, apšlakstyti citrina ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Lašinukus supjaustyti kubeliais ir spirginti keptuvėje. Kai išspirgės - išimti ir kepti žuvį. Baigiant sudėti spirgučius. galima įpjaustyti svogūnų ir įdėti grietinės.

Susiję žuvies patiekalų receptai

![]() |
Pievagrybiai 400 g.;
Sviestas 3 šaukštai;
Lydytas sūrelis 250 g.;
Plekšnių arba rajos filė 600 g.;
Skiltelė česnako;
Grietinės šaukštas;
Druskos, baltųjų pipirų pagal skonį.
[plačiau]
Plekšnės 10vnt;
Kiaušinis 3vnt.;
Druskos, j. pipirų pagal skonį;
Miltai 3-5 šaukštai;
Džiuvėsių 3-6 šaukštai;
Sviesto;
Citrinos sulčių iš 1-2-jų citrinų.
[plačiau]
500 g plekšnių filė;
200 g upėtakių filė;
2 svogūnai;
1 skiltelė česnako;
1 pomidoras;
3 šaukštai kiaušinių;
4 šaukštai džiūvėsėlių;
2 šaukštai sviesto;
125 ml šaltos grietinėlės;
250 ml aliejaus;
maltų juodųjų pipirų;
1/2 šaukštelio druska;
petražolės [plačiau]