» Receptai
Rūkytos žuvies užkandis
Ingridientai:
Karštai rūkytas jūrinis ešerys 1vnt.;
Indelis konservuotų kukurūzų;
Grietinėlė 200 g. ;
Svogūnas su laiškais 1vnt.;
Citrinpipiriai, druska pagal skonį;
Aliejus;
1,5 šaukšto miltų.
Indelis konservuotų kukurūzų;
Grietinėlė 200 g. ;
Svogūnas su laiškais 1vnt.;
Citrinpipiriai, druska pagal skonį;
Aliejus;
1,5 šaukšto miltų.
Paruošimas:
Svogūną susmulkinti ir pakepinti su aliejumi, sudėti nusunktus kukurūzus, supjaustytą žuvį, miltus, pipirus, druskos. Išmaišyti, po truputį pilti grietinėlę. Viską pavirti apie 3 min.
Susiję žuvies patiekalų receptai
4 porcijoms reikalinga
Poras 1vnt;
Nedidelė cukinija 1vnt;
Morka 1vnt;
Askaloniniai česnakai 2vnt ;
jūrinių ešerių filė 600 g. ;
1 šaukštas citrinų sulčių;
druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį;
Sviesto 50 g. ;
Šaldytų žirnelių 100 g.;
½ stiklinės sauso baltojo vyno;
1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų);
1 kiaušinio trynys;
½ stiklinės grietinės; [plačiau]
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai)
0,5kg - 1kg druskos;
3 šaukštai acto [plačiau]