» Receptai 

Keptas karpis su obuoliais

Ingridientai:

Karpis;
Prieskoniai;
Druska, citrina pagal skonį;
Obuoliai 2-3vnt.

Paruošimas:

Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu išteptą keptuvę, apdėlioti obuolių skiltelėmis ir kepti orkaitėje, kol apskrus, vis palaistant atsiradusiomis sultimis.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Aluje troškintas karpis
1 kg karpis; 1,5 stiklinės alaus; 1 stiklinė atskiesto acto; 1 sauja razinų; nutarkuota citrinos žievelė; 3 gvazdikėliai, druskos; 4 šaukštai miltų; Truputis sviesto; 1 stiklinė džiūvėsėlių; 6 kvapnieji pipirai; 6 juodieji pipirai [plačiau]
Karpis daržovių patale
Karpio; 2 morkų; 1 poro; 2 svogūnų; 2 skiltelių česnako; Pundelio petražolių; [plačiau]
Keptas karpis su fermentiniu sūriu
Karpis; Majonezas 200 g.; Fermentinis sūris 200 g.; Druska, j. pipirai pagal skonį; Sviestas ar margarinas 50 g.; Stiklinė vandens. [plačiau]
Troškintas karpis
6 bulvės, 4 morkos, 2 svogūnai, 400gr. šampinjonų, sviesto pak., 2kg. karpis [plačiau]