» Receptai
Troškintas karpis
Ingridientai:
6 bulvės, 4 morkos, 2 svogūnai, 400gr. šampinjonų, sviesto pak., 2kg. karpis
Paruošimas:
Supjaustyti kubeliais morkas, bulves. Susmulkinti svogūnus, šampinjonus. Viska sudėti i vieną indą ir išmaišyti. Įtrinti karpį druska palaikyti 1h pasisūdyti. Išsisūdžiusią žuvį idėti į blėką, i pilvą pridėti paruošto daržovių mišinio, bei gabalėlį sviesto. Šonuose tai pat pribarstyti daržovių bei ant viršaus pridėlioti svieto gabalėlių. Viską uždengti folija kepti apie 30min. 200 C temperatūroje.

Susiję žuvies patiekalų receptai

Karpis;
Prieskoniai;
Druska, citrina pagal skonį;
Obuoliai 2-3vnt.
[plačiau]
Karpio;
2 morkų;
1 poro;
2 svogūnų;
2 skiltelių česnako;
Pundelio petražolių; [plačiau]
Karpis;
Majonezas 200 g.;
Fermentinis sūris 200 g.;
Druska, j. pipirai pagal skonį;
Sviestas ar margarinas 50 g.;
Stiklinė vandens. [plačiau]
1 kg karpis;
1,5 stiklinės alaus;
1 stiklinė atskiesto acto;
1 sauja razinų;
nutarkuota citrinos žievelė;
3 gvazdikėliai, druskos;
4 šaukštai miltų;
Truputis sviesto;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
6 kvapnieji pipirai;
6 juodieji pipirai [plačiau]