» Receptai
Keptas karpis su fermentiniu sūriu
Ingridientai:
Karpis;
Majonezas 200 g.;
Fermentinis sūris 200 g.;
Druska, j. pipirai pagal skonį;
Sviestas ar margarinas 50 g.;
Stiklinė vandens.
Majonezas 200 g.;
Fermentinis sūris 200 g.;
Druska, j. pipirai pagal skonį;
Sviestas ar margarinas 50 g.;
Stiklinė vandens.
Paruošimas:
Karpį nuskusti, išskrosti, perpjauti į dvi dalis išilgai ir supjaustyti kubeliais. Įtrinti druska ir pipirais. Sudėti į dubenį ir 1 val. palaikyti kambario temperatūroje.Į skardą įpilti stiklinę vandens ir įdėti sviesto. Sukloti karpio gabaliukus. Kepti 200-220 temp. Baigiant kepti, karpio gabalėlius patepti majonezu ir apibarstyti fermentiniu sūriu.
Susiję žuvies patiekalų receptai
Karpis;
Prieskoniai;
Druska, citrina pagal skonį;
Obuoliai 2-3vnt.
[plačiau]
6 bulvės, 4 morkos, 2 svogūnai, 400gr. šampinjonų, sviesto pak., 2kg. karpis [plačiau]
Karpio;
2 morkų;
1 poro;
2 svogūnų;
2 skiltelių česnako;
Pundelio petražolių; [plačiau]
1 kg karpis;
1,5 stiklinės alaus;
1 stiklinė atskiesto acto;
1 sauja razinų;
nutarkuota citrinos žievelė;
3 gvazdikėliai, druskos;
4 šaukštai miltų;
Truputis sviesto;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
6 kvapnieji pipirai;
6 juodieji pipirai [plačiau]