» Receptai
Lašiša su apelsinų sulčių padažu
Ingridientai:
Lašišų filė;
0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Kario;
Stambiai grūstų pipirų mišinio;
Druskospagal skonį
0,5 l. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Kario;
Stambiai grūstų pipirų mišinio;
Druskospagal skonį
Paruošimas:
Keptuvėje pakaitinkite apelsinų sultis. Sudėkite lašišų Gabalėlius, apibarstykite prieskoniais ir druska pagal skonį. Kepkite po 10 min. iš abiejų pusių. Prieš baigdami kepti, įpilkite dar šiek tiek apelsinų sulčių ir padidinę ugnį dar kepkite 2-3 min.
Patiekite su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
Patiekite su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Susiję žuvies patiekalų receptai

Lašišos filė ~1,2 kg;
Marinatas;
Druskos 3 šaukštas;
Cukraus 1 šaukštas;
Brendžio 2 šaukštas;
Alyvų aliejaus 5 šaukštas;
Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
4 šaukšt. citrinų sulčų;
2 š. medaus;
3 š. aliejaus;
Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Lašišos 1kg.;
Žuvies prieskoniai;
Stiklinė balto vyno;
Vienos citrinos sultys;
Džiovinti grybiai 100 g;
Svogūnas;
Česnako skiltelės 4vnt.;
Krapai;
Aliejus [plačiau]
Ryžiai;
Jūros dumblių lapai Nori;
Actas, ryžių;
Sojos padažas;
Lašiša, filė;
Vasabi;
Sezamas, sėklos;
Avokadai;
Agurkai;
Paprika
[plačiau]
4 porcijoms reikalinga
Poras 1vnt;
Nedidelė cukinija 1vnt;
Morka 1vnt;
Askaloniniai česnakai 2vnt ;
jūrinių ešerių filė 600 g. ;
1 šaukštas citrinų sulčių;
druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį;
Sviesto 50 g. ;
Šaldytų žirnelių 100 g.;
½ stiklinės sauso baltojo vyno;
1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų);
1 kiaušinio trynys;
½ stiklinės grietinės; [plačiau]