» Receptai
Kuojos su grybais
Ingridientai:
Žuvis(kuoja karosas, karršis) 3-4vnt;
Šilbaravykių (Pievagrybių) 12-15vnt;
2-3 šaukštai pomidorų padažo arba 2-3 pomidorai;
Citrinų sulčių 2 šaukštai;
Svogūnai su laiškais 2vnt.;
Miltų 2 šaukštai;
Grietinės 2 šaukštai;
Druskos, pipirų, krapų pagal skonį;
aliejaus;
Vandens arba sultinio.
Šilbaravykių (Pievagrybių) 12-15vnt;
2-3 šaukštai pomidorų padažo arba 2-3 pomidorai;
Citrinų sulčių 2 šaukštai;
Svogūnai su laiškais 2vnt.;
Miltų 2 šaukštai;
Grietinės 2 šaukštai;
Druskos, pipirų, krapų pagal skonį;
aliejaus;
Vandens arba sultinio.
Paruošimas:
Susmulkintas svogūnų galvutes ir grybus pakepame keptuvėje su aliejumi,
įdedame miltų, pomidorų padažo arba nuluptų susmulkintų pomidorų,
įberiame prieskonių, įpilame vandens arba sultinio ir paverdame.
Sudedame grietinę, citrinų sultis. Ant į puodą sudėtos paruoštos žuvies
supilame padažą ir troškiname ant silpnos ugnies uždengtame puode 25-30
min. Patiekiame su virtomis bulvėmis, krapais ir svogūnų laiškais.