» Receptai 

Patiekalai pagal žuvį:


Lašišos faršo kepsneliai
Lašišos faršas, 600 gr.; Kiaušiniai, 1 vnt.; Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ; Česnakai, 1 skiltelė; Juodieji pipirai pagal skonį; Druska pagal skonį [plačiau]
Balta mišrainė su menke
Virta menkė, 1 vnt; Virtos bulvės, 5 vnt; Virtos morkos, 5 vnt; Rauginti agurkai 5vnt; Konservuoti žirniai, 500 gr. ; Virti kiaušiniai, 4 vnt; Majonezas, 200 gr.; Grietinė, 2 šaukštai Citrinų sultys, 1 šaukštas; Druska pagal skonį; Juodieji pipirai pagal skonį [plačiau]
Vengriška žuvienė
Žuvis, 1.2 kg.; Svogūnai, 1 vnt.; Čili, pagal skonį; Paprika, 1 vnt.; Pomidorai, 3 vnt.; Druska, pagal skonį; [plačiau]
Žuvies apkepas
Žuvies apkepas
Jūros lydeka, 500 g.; Svogūnai, 5 vnt.; Morkos, 300 g.; Aliejus, kepimui; Ryžiai, virti, 400 g.; Fermentinis sūris, 200 g.; Prieskoniai, žuvies, pagal skonį; Druska, pagal skonį [plačiau]
Suši su lašiša
Ryžiai; Jūros dumblių lapai Nori; Actas, ryžių; Sojos padažas; Lašiša, filė; Vasabi; Sezamas, sėklos; Avokadai; Agurkai; Paprika [plačiau]
Silkė su džiovintais grybais
Silkė, 500 gr. Grybai, 80 gr. (džiovintų) Svogūnai, 2 vnt. Aliejus Druska Juodieji pipirai [plačiau]
Balandėliai su žuvimi
Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr. [plačiau]
Aluje troškinta žuvis
Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai [plačiau]
Sluoksniuota silkė
Silkės file, virtų burokėlių, virtų bulvių, virtų kiaušinių, virtų morkų, marinuotų agurkų, smulkiai pjaustytų svogūnų [plačiau]
Silkė su cinamonu
Silkės filė, cinamonas, cukrus, svogūnai, aliejus [plačiau]
Silkės mišrainė su ananasais
Silkės filė, Porai, Konservuoti ananasai, Konservuoti kukurūzai, Majonezas [plačiau]
Silkė su saulėgrąžom
500gr. silkes 3 svogūnai 100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Starkis pomidorų padaže
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako [plačiau]
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže starkis
145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
Starkis keptas su bulvėmis pomidorais ir sūriu
2 gab. sterko file (be odos) 6 bulvių (geriausiai -su raudona luobele,viduje-gelsvos) 1/2 citrinos “Santa Marijos” žuvies kepsnių prieskonių kvp./karčių maltų pipirų pusiau kieto ferm. sūrio ~100 g 3 did.pomidorų aliejaus sviesto (tepaus m [plačiau]

<< 1 2 3 4 5 >>