» Receptai
Patiekalai pagal žuvį:
Pasirinkite
Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį
[plačiau]
Virta menkė, 1 vnt;
Virtos bulvės, 5 vnt;
Virtos morkos, 5 vnt;
Rauginti agurkai 5vnt;
Konservuoti žirniai, 500 gr. ;
Virti kiaušiniai, 4 vnt;
Majonezas, 200 gr.;
Grietinė, 2 šaukštai
Citrinų sultys, 1 šaukštas;
Druska pagal skonį;
Juodieji pipirai pagal skonį [plačiau]
Žuvis, 1.2 kg.;
Svogūnai, 1 vnt.;
Čili, pagal skonį;
Paprika, 1 vnt.;
Pomidorai, 3 vnt.;
Druska, pagal skonį; [plačiau]
![]() |
Jūros lydeka, 500 g.;
Svogūnai, 5 vnt.;
Morkos, 300 g.;
Aliejus, kepimui;
Ryžiai, virti, 400 g.;
Fermentinis sūris, 200 g.;
Prieskoniai, žuvies, pagal skonį;
Druska, pagal skonį [plačiau]
Ryžiai;
Jūros dumblių lapai Nori;
Actas, ryžių;
Sojos padažas;
Lašiša, filė;
Vasabi;
Sezamas, sėklos;
Avokadai;
Agurkai;
Paprika
[plačiau]
Silkė, 500 gr.
Grybai, 80 gr. (džiovintų)
Svogūnai, 2 vnt.
Aliejus
Druska
Juodieji pipirai [plačiau]
Kopūstai, 1 kg.
Žuvis, 500 gr.
Kiaušiniai, 2 vnt.
Morkos, 50 gr.
Svogūnai, 50 gr.
Pomidorų padažas, 50 gr.
[plačiau]
Žuvis, 1 kg
Svogūnai, 2 vnt
Morkos, 1 vnt
Petražolės, 1 vnt
Razinos, 1 vnt
Medus, 1 vnt
Citrinos, 0.5 vnt
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Alus, 2 šaukštai
Aliejus, 2 šaukštai [plačiau]
Silkės file,
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų [plačiau]
Silkės filė,
cinamonas,
cukrus,
svogūnai,
aliejus [plačiau]
Silkės filė,
Porai,
Konservuoti ananasai,
Konservuoti kukurūzai,
Majonezas [plačiau]
500gr. silkes
3 svogūnai
100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako
[plačiau]
145 g žuvies,
150 g bulvių,
5 g džiuvėsėlių,
15 g sviesto,
150 g padažo,
pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
2 gab. sterko file (be odos)
6 bulvių (geriausiai -su raudona luobele,viduje-gelsvos)
1/2 citrinos
“Santa Marijos” žuvies kepsnių prieskonių
kvp./karčių maltų pipirų
pusiau kieto ferm. sūrio ~100 g
3 did.pomidorų
aliejaus
sviesto (tepaus m [plačiau]