» Receptai
Silkė su džiovintais grybais
Ingridientai:
Silkė, 500 gr.
Grybai, 80 gr. (džiovintų)
Svogūnai, 2 vnt.
Aliejus
Druska
Juodieji pipirai
Paruošimas:
Grybus pamerkite kelioms valandoms vandenyje. Paskui tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min. Grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų. Jei norite rūgštelės, smulkiai papjaustykite rauginto ar marinuoto agurkėlio ir sudėkite ant silkės. Svogūną supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos. Svogūnus dėkite ant silkės. Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus. Tuomet dėkite džiovintus grybusir vėl išlyginkite paviršių. Skanaus!
Susiję žuvies patiekalų receptai
Silkės filė,
cinamonas,
cukrus,
svogūnai,
aliejus [plačiau]
Silkės file,
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų [plačiau]
500gr. silkes
3 svogūnai
100gr. saulėgrąžu [plačiau]
1kg. silkių,
1kg. svogūnų,
50g razinų,
Puse stiklinės graikiškų riešutų,
1 šaukstelis cinamono,
1 šaukštas medau,
1šaukštas cukraus,
Puse stiklinės actu rūgštinto vandens,
Puse stiklinės aliejaus [plačiau]
Silkės filė,
Porai,
Konservuoti ananasai,
Konservuoti kukurūzai,
Majonezas [plačiau]