» Receptai
Troškintos silkės
Ingridientai:
1kg. silkių,
1kg. svogūnų,
50g razinų,
Puse stiklinės graikiškų riešutų,
1 šaukstelis cinamono,
1 šaukštas medau,
1šaukštas cukraus,
Puse stiklinės actu rūgštinto vandens,
Puse stiklinės aliejaus
Paruošimas:
Silkes nulupam, išskrodžiam, nuplaunam, supjaustom nedideliais gabalėliais. Svogūnus supjaustom stambiais griežinėliais. Į puodą sluoksniais dedame silkės, svogūnų, įberiame razinų, riešutų, pabarstome cinamono.
Atskirame dubenėlyje sumaišome medų, cukrų, actu rūgštintą vandenį. Paruoštu skysčiu užpilame silkes, ant viršaus užpilame stiklinę aliejaus. Visai tai dedam į orkaitę ir kepam 150 laipsnių temperatūroje 20-30min.
Atskirame dubenėlyje sumaišome medų, cukrų, actu rūgštintą vandenį. Paruoštu skysčiu užpilame silkes, ant viršaus užpilame stiklinę aliejaus. Visai tai dedam į orkaitę ir kepam 150 laipsnių temperatūroje 20-30min.
Susiję žuvies patiekalų receptai
500gr. silkes
3 svogūnai
100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Silkės filė,
cinamonas,
cukrus,
svogūnai,
aliejus [plačiau]
Silkė, 500 gr.
Grybai, 80 gr. (džiovintų)
Svogūnai, 2 vnt.
Aliejus
Druska
Juodieji pipirai [plačiau]
Silkės filė,
Porai,
Konservuoti ananasai,
Konservuoti kukurūzai,
Majonezas [plačiau]
Silkės file,
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų [plačiau]