» Receptai 

Lašišos faršo kepsneliai

Ingridientai:

Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį

Paruošimas:

Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Balta mišrainė su menke
Virta menkė, 1 vnt; Virtos bulvės, 5 vnt; Virtos morkos, 5 vnt; Rauginti agurkai 5vnt; Konservuoti žirniai, 500 gr. ; Virti kiaušiniai, 4 vnt; Majonezas, 200 gr.; Grietinė, 2 šaukštai Citrinų sultys, 1 šaukštas; Druska pagal skonį; Juodieji pipirai pagal skonį [plačiau]
Suši su lašiša
Ryžiai; Jūros dumblių lapai Nori; Actas, ryžių; Sojos padažas; Lašiša, filė; Vasabi; Sezamas, sėklos; Avokadai; Agurkai; Paprika [plačiau]
Baskų starkis
800 g žuvies; Aliejus kepimui; 2 tryniai, 3 svogūnai; 3 šaukš­tai pomidorų padažo; Druskos, česnako ir pagal skonį pries­konių mišinio [plačiau]
Folijoje kepta žuvis
Žuvis, 1 kilogramas Grybai, džiovinti, 100 gramų Sviestas, 2 šaukštai Svogūnai, 2 vienetai Mėta, džiovinta, 2 šaukšteliai Citrinos, 1 vienetas Druska, truputį Juodieji pipirai, malti, truputį [plačiau]
Plekšnių apkepas su pievagrybiais
Plekšnių apkepas su pievagrybiais
Pievagrybiai 400 g.; Sviestas 3 šaukštai; Lydytas sūrelis 250 g.; Plekšnių arba rajos filė 600 g.; Skiltelė česnako; Grietinės šaukštas; Druskos, baltųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]