» Receptai 

Lašišos faršo kepsneliai

Ingridientai:

Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį

Paruošimas:

Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Menkė su ananasais
Menkės file 1kg.; Konservuoti ananasai 1 skardinė; Karis 3 arb. šaukšt.; Sojų padažas 1 arb. šaukšt; Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį; Džiuvėsėlia 3 šaukštai; Miltai 3 šaukštai; Kiaušiniai 2vnt; Raudonoji paprika 0.5 vnt.; Svogūnų laiškai. [plačiau]
Citrininis padažas lašišai
4 šaukšt. citrinų sulčų; 2 š. medaus; 3 š. aliejaus; Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Kuojos su grybais
Žuvis(kuoja karosas, karršis) 3-4vnt; Šilbaravykių (Pievagrybių) 12-15vnt; 2-3 šaukštai pomidorų padažo arba 2-3 pomidorai; Citrinų sulčių 2 šaukštai; Svogūnai su laiškais 2vnt.; Miltų 2 šaukštai; Grietinės 2 šaukštai; Druskos, pipirų, krapų pagal skonį; aliejaus; Vandens arba sultinio. [plačiau]
Sluoksniuota silkė
Silkės file, virtų burokėlių, virtų bulvių, virtų kiaušinių, virtų morkų, marinuotų agurkų, smulkiai pjaustytų svogūnų [plačiau]
Plekšnių apkepas su pievagrybiais
Plekšnių apkepas su pievagrybiais
Pievagrybiai 400 g.; Sviestas 3 šaukštai; Lydytas sūrelis 250 g.; Plekšnių arba rajos filė 600 g.; Skiltelė česnako; Grietinės šaukštas; Druskos, baltųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]