» Receptai
Lašišos faršo kepsneliai
Ingridientai:
Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį
Paruošimas:
Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

Susiję žuvies patiekalų receptai

1 kg žuvies;
2 I vandens;
2 kiaušiniai;
40 g sviesto;
stiklinė rūgpienio;
8 pievagrybiai;
Maltų pipirų, druskos [plačiau]
6 didesnės stintos;
300 g. majonezo;
2 svogūnai;
1 morka;
50 g sviesto;
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių;
2 vnt.lauro lapų;
druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]
Upėtakiai 4vnt. ;
400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų);
3/4 stiklinės balto sauso vyno;
8 šaukšteliai želatinos;
1/2 šaukšto citrinos sulčių;
Kvapniųjų pipirų, cukraus, lauro lapų, druskos, karčiųjų pipirų pagal skonį.
[plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto ar margarino;
100 g pomidorų padažo;
Taurė raudono sauso vyno (50 g);
30 g razinų;
30 g tarkuotų krienų;
druskos, pipirų, citrinos rūgšties [plačiau]
Plekšnės 10vnt;
Kiaušinis 3vnt.;
Druskos, j. pipirų pagal skonį;
Miltai 3-5 šaukštai;
Džiuvėsių 3-6 šaukštai;
Sviesto;
Citrinos sulčių iš 1-2-jų citrinų.
[plačiau]