» Receptai 

Lašišos faršo kepsneliai

Ingridientai:

Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį

Paruošimas:

Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Starkis pomidorų padaže
Starkio (vienai porcijai – apie 150 g),pomidoro,geltonų ir raudonų paprikų,baltųjų pipirų,druskos,bulvių,citrinų sulčių,porų,aliejaus,petražolių,aromatizuoto aliejaus,mėlynųjų svogūnų,svogūnų,česnako [plačiau]
Kepta žuvis su daržovėmis
Menkių filė 4vnt.; Kumpio juostelės 4vnt.; Alyvų aliejaus 4 šaukštai ; Raudonos saldžiosios paprikos 3vnt.; Svogūnai 3 vnt.; Baklažanai 2 vnt.; Nedideli pomidorai 4 vnt.; Virtų bulvių; Bazilikai; Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]
Keptas karpis su obuoliais
Karpis; Prieskoniai; Druska, citrina pagal skonį; Obuoliai 2-3vnt. [plačiau]
Žuvies vyniotinis su grybų įdaru
1 kg starkio, lydekos arba menkės; druska, pipirai pagal skonį; Įdaras 50 g morkų; 40 g džiovinti grybai; 4 ropiniai svogūnai; aliejaus; kardamono; muskato riešuto [plačiau]
Lydekos vyniotinis
Lydeka 1 kg.; Kiaušiniai 4vnt.; Batono arba nesaldaus pyrago riekė; Stiklinė pieno; Šaukštas sviesto; Morka; Svogūnai 2vnt.; Juodųjų pipirų; Lauro lapelių; Druskos pagal skonį; 3 stiklinės žuvies sultinio drebučiams; Želatinos 15 g. [plačiau]