» Receptai
Lašišos faršo kepsneliai
Ingridientai:
Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį
Paruošimas:
Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

Susiję žuvies patiekalų receptai

1,5 kg žuvies;
200 g sauso baltojo vyno;
Kiaušinio trynys;
Citrina;
Morka;
Petražolės šaknis;
Gvazdikėlis;
2 svogūnai;
0,5 saliero;
Mairūno;
Kaparių;
4 pievagrybiai;
Druskos [plačiau]
Karpis;
Prieskoniai;
Druska, citrina pagal skonį;
Obuoliai 2-3vnt.
[plačiau]
Stintų 1 kg.;
Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės;
Aliejus 0,5 stiklinės;
Druskos žiupsnelis [plačiau]
800 g žuvies;
3 šaukštai sviesto ar margarino;
100 g pomidorų padažo;
Taurė raudono sauso vyno (50 g);
30 g razinų;
30 g tarkuotų krienų;
druskos, pipirų, citrinos rūgšties [plačiau]
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai)
0,5kg - 1kg druskos;
3 šaukštai acto [plačiau]