» Receptai 

Lašišos faršo kepsneliai

Ingridientai:

Lašišos faršas, 600 gr.;
Kiaušiniai, 1 vnt.;
Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ;
Česnakai, 1 skiltelė;
Juodieji pipirai pagal skonį;
Druska pagal skonį

Paruošimas:

Į lašišos faršą sudedam visus ingridientus, gerai išmaišome ir kepam gerai įkaitinus keptuvę. Galima patiekti su ryžiais ar bulviu koše.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Troškintas karpis
6 bulvės, 4 morkos, 2 svogūnai, 400gr. šampinjonų, sviesto pak., 2kg. karpis [plačiau]
Troškintos stintos su paprika
2–4 aitriųjų paprikų; 5 stintų; 2 šaukštelių kmynų; 2 šaukštelių ciberžolių; Šaukštelio gvazdikėlių; Šaukštelio juodųjų pipirų; Šaukštelio garstyčių sėklų; 300 g natūralaus jogurto; 2 česnako skiltelių; Aliejaus; Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
Žuvis troškinta su grybais
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.; Baltas vynas 200 g.; Baravykai 240 g.; Svietas 80 g.; Žuvies sultinys 400 g.; Kiaušinio tryniai 2vnt.; Grietinė 160 g.; Citrinos rūgštis pagal skonį; Petražolių lapelių; Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
Sūdyta Lašiša su brendžiu
Lašišos filė ~1,2 kg; Marinatas; Druskos 3 šaukštas; Cukraus 1 šaukštas; Brendžio 2 šaukštas; Alyvų aliejaus 5 šaukštas; Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
Žuvies džiovinimas
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai) 0,5kg - 1kg druskos; 3 šaukštai acto [plačiau]