» Receptai
Balta mišrainė su menke
Ingridientai:
Virta menkė, 1 vnt;
Virtos bulvės, 5 vnt;
Virtos morkos, 5 vnt;
Rauginti agurkai 5vnt;
Konservuoti žirniai, 500 gr. ;
Virti kiaušiniai, 4 vnt;
Majonezas, 200 gr.;
Grietinė, 2 šaukštai Citrinų sultys, 1 šaukštas;
Druska pagal skonį;
Juodieji pipirai pagal skonį
Virtos bulvės, 5 vnt;
Virtos morkos, 5 vnt;
Rauginti agurkai 5vnt;
Konservuoti žirniai, 500 gr. ;
Virti kiaušiniai, 4 vnt;
Majonezas, 200 gr.;
Grietinė, 2 šaukštai Citrinų sultys, 1 šaukštas;
Druska pagal skonį;
Juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimas:
Virtas morkas, bulves ir kiaušinius supjaustome kvadratėliais. Virtą menkę išdorojame, supjaustome. Įdedame konservuotų žirnelių, raugintų agurkų, majonezo, grietinės, citrinos sulčių, druskos, pipirų. Viską išmaišome ir galime ragauti.
Susiję žuvies patiekalų receptai
Menkių filė 4vnt.;
Kumpio juostelės 4vnt.;
Alyvų aliejaus 4 šaukštai ;
Raudonos saldžiosios paprikos 3vnt.;
Svogūnai 3 vnt.;
Baklažanai 2 vnt.;
Nedideli pomidorai 4 vnt.;
Virtų bulvių;
Bazilikai;
Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]
Menkės file 1kg.;
Konservuoti ananasai 1 skardinė;
Karis 3 arb. šaukšt.;
Sojų padažas 1 arb. šaukšt;
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį;
Džiuvėsėlia 3 šaukštai;
Miltai 3 šaukštai;
Kiaušiniai 2vnt;
Raudonoji paprika 0.5 vnt.;
Svogūnų laiškai.
[plačiau]
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.;
Baltas vynas 200 g.;
Baravykai 240 g.;
Svietas 80 g.;
Žuvies sultinys 400 g.;
Kiaušinio tryniai 2vnt.;
Grietinė 160 g.;
Citrinos rūgštis pagal skonį;
Petražolių lapelių;
Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
4 porcijoms reikalinga
Poras 1vnt;
Nedidelė cukinija 1vnt;
Morka 1vnt;
Askaloniniai česnakai 2vnt ;
jūrinių ešerių filė 600 g. ;
1 šaukštas citrinų sulčių;
druskos ir baltųjų pipirų pagal skonį;
Sviesto 50 g. ;
Šaldytų žirnelių 100 g.;
½ stiklinės sauso baltojo vyno;
1½ stiklinės žuvų sultinio (iš kaulų);
1 kiaušinio trynys;
½ stiklinės grietinės; [plačiau]