» Receptai
Patiekalai pagal žuvį:
Pasirinkite
1kg.stintų;;
Citrina 1 vnt.;
Miltai;
Prieskoniai;
Druska;
Aliejus;
Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai; Medus 2 šaukštai [plačiau]
Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai; Medus 2 šaukštai [plačiau]
1,5 kg žuvies;
200 g sauso baltojo vyno;
Kiaušinio trynys;
Citrina;
Morka;
Petražolės šaknis;
Gvazdikėlis;
2 svogūnai;
0,5 saliero;
Mairūno;
Kaparių;
4 pievagrybiai;
Druskos [plačiau]
Vėgėlė 1kg;
Sviestas 2 šaukštai;
Miltai 0,5 stiklinės;
Obuolių sultys 1 stiklinė;
Apvirti grybai 2 stiklinės;
Svogūnai 1vnt.;
Marinuoti agurkai 1vnt.;
Juodieji pirirai;
Druskos žiubsnelis;
Petražolės [plačiau]
![]() |
1Kg lyno ar kitos žuvies,
2 svogunai,
2 morkos,
Džiovinti grybai,
Grietinelė,
Aliejaus [plačiau]
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai)
0,5kg - 1kg druskos;
3 šaukštai acto [plačiau]
1 kg starkio, lydekos arba menkės;
druska, pipirai pagal skonį;
Įdaras
50 g morkų;
40 g džiovinti grybai;
4 ropiniai svogūnai;
aliejaus;
kardamono;
muskato riešuto [plačiau]
Jūros lydekos filė 1 kg;
Džiūvėsėliai 3-4 šaukštai;
Kiaušinio baltymas 1 vnt;
Krakmolas 3-4 šaukštai;
Krapai;
Druska;
Žuvies prieskoniai;
Džiūvėsėliai maltiniams apvolioti;
Įdaras
Fermentinis sūris 250 g;
Majonezas 2 šaukštai
[plačiau]
1 kg karpis;
1,5 stiklinės alaus;
1 stiklinė atskiesto acto;
1 sauja razinų;
nutarkuota citrinos žievelė;
3 gvazdikėliai, druskos;
4 šaukštai miltų;
Truputis sviesto;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
6 kvapnieji pipirai;
6 juodieji pipirai [plačiau]
500 g plekšnių filė;
200 g upėtakių filė;
2 svogūnai;
1 skiltelė česnako;
1 pomidoras;
3 šaukštai kiaušinių;
4 šaukštai džiūvėsėlių;
2 šaukštai sviesto;
125 ml šaltos grietinėlės;
250 ml aliejaus;
maltų juodųjų pipirų;
1/2 šaukštelio druska;
petražolės [plačiau]
4 šaukšt. citrinų sulčų;
2 š. medaus;
3 š. aliejaus;
Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Konservuotas tunas;
Ryžiai;
Briuselio kopūstas;
Paprika;
Pomidorai;
Svogūnai arba porai;
Majonezas; [plačiau]
500 g vidutinio dydžio ungurys;
Marinatui
50 g sojos padažo;
1 didelės citrinos sultys;
2 skiltelės česnako;
10 g degtinės;
maltų juodųjų pipirų;
Garnyrui
2 dideli obuoliai (obuolys);
virti ryžiai;
Padažui
50 g vandens;
100 g sauso balto vyno;
1 šaukštelis medaus;
1 didelės citrinos sultys;
1 šaukštelis krakmolo; [plačiau]
Upėtakiai 4vnt. ;
400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų);
3/4 stiklinės balto sauso vyno;
8 šaukšteliai želatinos;
1/2 šaukšto citrinos sulčių;
Kvapniųjų pipirų, cukraus, lauro lapų, druskos, karčiųjų pipirų pagal skonį.
[plačiau]
Lašišos 1kg.;
Žuvies prieskoniai;
Stiklinė balto vyno;
Vienos citrinos sultys;
Džiovinti grybiai 100 g;
Svogūnas;
Česnako skiltelės 4vnt.;
Krapai;
Aliejus [plačiau]
Menkės file 1kg.;
Konservuoti ananasai 1 skardinė;
Karis 3 arb. šaukšt.;
Sojų padažas 1 arb. šaukšt;
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį;
Džiuvėsėlia 3 šaukštai;
Miltai 3 šaukštai;
Kiaušiniai 2vnt;
Raudonoji paprika 0.5 vnt.;
Svogūnų laiškai.
[plačiau]