» Receptai 

Patiekalai pagal žuvį:


Keptos stintos su krienų padažu
1kg.stintų;; Citrina 1 vnt.; Miltai; Prieskoniai; Druska; Aliejus;

Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai; Medus 2 šaukštai [plačiau]
Vyne troškinta vėgėlė
1,5 kg žuvies; 200 g sauso baltojo vyno; Kiaušinio trynys; Citrina; Morka; Petražolės šaknis; Gvazdikėlis; 2 svogūnai; 0,5 saliero; Mairūno; Kaparių; 4 pievagrybiai; Druskos [plačiau]
Troškinta vėgėlė su grybais
Vėgėlė 1kg; Sviestas 2 šaukštai; Miltai 0,5 stiklinės; Obuolių sultys 1 stiklinė; Apvirti grybai 2 stiklinės; Svogūnai 1vnt.; Marinuoti agurkai 1vnt.; Juodieji pirirai; Druskos žiubsnelis; Petražolės [plačiau]
Troškintas lynas su grybais
Troškintas lynas su grybais
1Kg lyno ar kitos žuvies, 2 svogunai, 2 morkos, Džiovinti grybai, Grietinelė, Aliejaus [plačiau]
Žuvies džiovinimas
5Kg žuvies; (Balta žuvis, ešeriai) 0,5kg - 1kg druskos; 3 šaukštai acto [plačiau]
Žuvies vyniotinis su grybų įdaru
1 kg starkio, lydekos arba menkės; druska, pipirai pagal skonį; Įdaras 50 g morkų; 40 g džiovinti grybai; 4 ropiniai svogūnai; aliejaus; kardamono; muskato riešuto [plačiau]
Jūros lydeka su fermentinio sūrio įdaru
Jūros lydekos filė 1 kg; Džiūvėsėliai 3-4 šaukštai; Kiaušinio baltymas 1 vnt; Krakmolas 3-4 šaukštai; Krapai; Druska; Žuvies prieskoniai; Džiūvėsėliai maltiniams apvolioti; Įdaras Fermentinis sūris 250 g; Majonezas 2 šaukštai [plačiau]
Aluje troškintas karpis
1 kg karpis; 1,5 stiklinės alaus; 1 stiklinė atskiesto acto; 1 sauja razinų; nutarkuota citrinos žievelė; 3 gvazdikėliai, druskos; 4 šaukštai miltų; Truputis sviesto; 1 stiklinė džiūvėsėlių; 6 kvapnieji pipirai; 6 juodieji pipirai [plačiau]
Plekšnių suktinukai su upėtakio įdaru
500 g plekšnių filė; 200 g upėtakių filė; 2 svogūnai; 1 skiltelė česnako; 1 pomidoras; 3 šaukštai kiaušinių; 4 šaukštai džiūvėsėlių; 2 šaukštai sviesto; 125 ml šaltos grietinėlės; 250 ml aliejaus; maltų juodųjų pipirų; 1/2 šaukštelio druska; petražolės [plačiau]
Citrininis padažas lašišai
4 šaukšt. citrinų sulčų; 2 š. medaus; 3 š. aliejaus; Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Tuno salotos
Konservuotas tunas; Ryžiai; Briuselio kopūstas; Paprika; Pomidorai; Svogūnai arba porai; Majonezas; [plačiau]
Ungurio šašlykas
500 g vidutinio dydžio ungurys; Marinatui 50 g sojos padažo; 1 didelės citrinos sultys; 2 skiltelės česnako; 10 g degtinės; maltų juodųjų pipirų; Garnyrui 2 dideli obuoliai (obuolys); virti ryžiai; Padažui 50 g vandens; 100 g sauso balto vyno; 1 šaukštelis medaus; 1 didelės citrinos sultys; 1 šaukštelis krakmolo; [plačiau]
Upėtakis drebučiuose
Upėtakiai 4vnt. ; 400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų); 3/4 stiklinės balto sauso vyno; 8 šaukšteliai želatinos; 1/2 šaukšto citrinos sulčių; Kvapniųjų pipirų, cukraus, lauro lapų, druskos, karčiųjų pipirų pagal skonį. [plačiau]
Lašiša su grybais
Lašišos 1kg.; Žuvies prieskoniai; Stiklinė balto vyno; Vienos citrinos sultys; Džiovinti grybiai 100 g; Svogūnas; Česnako skiltelės 4vnt.; Krapai; Aliejus [plačiau]
Menkė su ananasais
Menkės file 1kg.; Konservuoti ananasai 1 skardinė; Karis 3 arb. šaukšt.; Sojų padažas 1 arb. šaukšt; Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį; Džiuvėsėlia 3 šaukštai; Miltai 3 šaukštai; Kiaušiniai 2vnt; Raudonoji paprika 0.5 vnt.; Svogūnų laiškai. [plačiau]

<< 1 2 3 4 5 >>