» Receptai 

Balandėliai su žuvimi

Ingridientai:

Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr.

Paruošimas:

Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu,kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

 

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Vengriška žuvienė
Žuvis, 1.2 kg.; Svogūnai, 1 vnt.; Čili, pagal skonį; Paprika, 1 vnt.; Pomidorai, 3 vnt.; Druska, pagal skonį; [plačiau]
Kepta stinta su krapų užpilu
Stintos 1 kg.; Aliejus 6 šaukštai; Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės; Krapai; Druska žiupsnelis; [plačiau]
Kepta plekšnė su lašinukais
Plekšnės; Miltų; Lašinukų; Druskos, pipirų pagal skonį; Citrinos; Petražolių. [plačiau]
Troškintos stintos su morkomis ir svogūnais
6 didesnės stintos; 300 g. majonezo; 2 svogūnai; 1 morka; 50 g sviesto; 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių; 2 vnt.lauro lapų; druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]
Aluje troškinta žuvis
Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai [plačiau]