» Receptai 

Balandėliai su žuvimi

Ingridientai:

Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr.

Paruošimas:

Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu,kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

 

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Starkis a la brahams
800 g žuvies; 3 šaukštai sviesto; 2 tryniai; Stiklinė daržovių nuoviro; Baltymas; Šaukštas želatinos; 2 pomidorai; Druska, mus­kato riešutas [plačiau]
Angliška lydeka
1-1,5 kg žuvies; 60 g sviesto; 2 svogūnai; 2 lauro lapai; gvaz­dikėlis; 5 kartieji ir 5 kvapnieji pipirai; 3 šaukštai tarkuotų krienų; Pagal skonį acto (citrinos rūgšties); vandens; druskos [plačiau]
Silkė su saulėgrąžom
500gr. silkes 3 svogūnai 100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Vyne troškinta vėgėlė
1,5 kg žuvies; 200 g sauso baltojo vyno; Kiaušinio trynys; Citrina; Morka; Petražolės šaknis; Gvazdikėlis; 2 svogūnai; 0,5 saliero; Mairūno; Kaparių; 4 pievagrybiai; Druskos [plačiau]
Troškintos stintos su morkomis ir svogūnais
6 didesnės stintos; 300 g. majonezo; 2 svogūnai; 1 morka; 50 g sviesto; 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių; 2 vnt.lauro lapų; druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]