» Receptai
Balandėliai su žuvimi
Ingridientai:
Kopūstai, 1 kg.
Žuvis, 500 gr.
Kiaušiniai, 2 vnt.
Morkos, 50 gr.
Svogūnai, 50 gr.
Pomidorų padažas, 50 gr.
Paruošimas:
Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu,kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu,kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

Susiję žuvies patiekalų receptai

Žuvis, 1.2 kg.;
Svogūnai, 1 vnt.;
Čili, pagal skonį;
Paprika, 1 vnt.;
Pomidorai, 3 vnt.;
Druska, pagal skonį; [plačiau]
Stintos 1 kg.;
Aliejus 6 šaukštai;
Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės;
Krapai;
Druska žiupsnelis; [plačiau]
Plekšnės;
Miltų;
Lašinukų;
Druskos, pipirų pagal skonį;
Citrinos;
Petražolių.
[plačiau]
6 didesnės stintos;
300 g. majonezo;
2 svogūnai;
1 morka;
50 g sviesto;
5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių;
2 vnt.lauro lapų;
druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]
Žuvis, 1 kg
Svogūnai, 2 vnt
Morkos, 1 vnt
Petražolės, 1 vnt
Razinos, 1 vnt
Medus, 1 vnt
Citrinos, 0.5 vnt
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Alus, 2 šaukštai
Aliejus, 2 šaukštai [plačiau]