» Receptai 

Balandėliai su žuvimi

Ingridientai:

Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr.

Paruošimas:

Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.
Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu,kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

 

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Vyne troškinta vėgėlė
1,5 kg žuvies; 200 g sauso baltojo vyno; Kiaušinio trynys; Citrina; Morka; Petražolės šaknis; Gvazdikėlis; 2 svogūnai; 0,5 saliero; Mairūno; Kaparių; 4 pievagrybiai; Druskos [plačiau]
Troškintas karpis
6 bulvės, 4 morkos, 2 svogūnai, 400gr. šampinjonų, sviesto pak., 2kg. karpis [plačiau]
Kepta žuvis spanguolių padaže
Žuvies 1 kg.; Spanguolių 600 g.; Medaus 200 g.; Miltų 150 g.; 2 šaukštai aliejaus. [plačiau]
Karpis daržovių patale
Karpio; 2 morkų; 1 poro; 2 svogūnų; 2 skiltelių česnako; Pundelio petražolių; [plačiau]
Silkės mišrainė su ananasais
Silkės filė, Porai, Konservuoti ananasai, Konservuoti kukurūzai, Majonezas [plačiau]