» Receptai 

Aluje troškinta žuvis

Ingridientai:

Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių,suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Ungurio šašlykas
500 g vidutinio dydžio ungurys; Marinatui 50 g sojos padažo; 1 didelės citrinos sultys; 2 skiltelės česnako; 10 g degtinės; maltų juodųjų pipirų; Garnyrui 2 dideli obuoliai (obuolys); virti ryžiai; Padažui 50 g vandens; 100 g sauso balto vyno; 1 šaukštelis medaus; 1 didelės citrinos sultys; 1 šaukštelis krakmolo; [plačiau]
Lydeka su baravykais
Lydekai; 2-4 Baravykai; 2-3 Svogūnai; juodieji malti pipirai; druska [plačiau]
Troškintos stintos su paprika
2–4 aitriųjų paprikų; 5 stintų; 2 šaukštelių kmynų; 2 šaukštelių ciberžolių; Šaukštelio gvazdikėlių; Šaukštelio juodųjų pipirų; Šaukštelio garstyčių sėklų; 300 g natūralaus jogurto; 2 česnako skiltelių; Aliejaus; Saujelės šviežių kalendrų [plačiau]
Kepta plekšnė su lašinukais
Plekšnės; Miltų; Lašinukų; Druskos, pipirų pagal skonį; Citrinos; Petražolių. [plačiau]
Marinuotos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0.5 stiklinės; Aliejus 5 šaukštai; Vanduo 2 stiklinės; Actas 1 stiklinė; Petražolės 50 g.;; Cukrus 1 šaukštas; Lauro lapelis 1 vnt.; Morkos 1 vnt.; Svogūnai 1vnt.; Druskos žiupsnelis; Keletas juodųjų pipirų; [plačiau]