» Receptai 

Aluje troškinta žuvis

Ingridientai:

Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių,suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Karpis daržovių patale
Karpio; 2 morkų; 1 poro; 2 svogūnų; 2 skiltelių česnako; Pundelio petražolių; [plačiau]
Keptos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės; Aliejus 0,5 stiklinės; Druskos žiupsnelis [plačiau]
Troškintos silkės
1kg. silkių, 1kg. svogūnų, 50g razinų, Puse stiklinės graikiškų riešutų, 1 šaukstelis cinamono, 1 šaukštas medau, 1šaukštas cukraus, Puse stiklinės actu rūgštinto vandens, Puse stiklinės aliejaus [plačiau]
Balandėliai su žuvimi
Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr. [plačiau]
Silkė su džiovintais grybais
Silkė, 500 gr. Grybai, 80 gr. (džiovintų) Svogūnai, 2 vnt. Aliejus Druska Juodieji pipirai [plačiau]