» Receptai 

Aluje troškinta žuvis

Ingridientai:

Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių,suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Kepta žuvis spanguolių padaže
Žuvies 1 kg.; Spanguolių 600 g.; Medaus 200 g.; Miltų 150 g.; 2 šaukštai aliejaus. [plačiau]
Keptas karpis su obuoliais
Karpis; Prieskoniai; Druska, citrina pagal skonį; Obuoliai 2-3vnt. [plačiau]
Lašišos faršo kepsneliai
Lašišos faršas, 600 gr.; Kiaušiniai, 1 vnt.; Džiūvėsėliai, 4 šaukštai ; Česnakai, 1 skiltelė; Juodieji pipirai pagal skonį; Druska pagal skonį [plačiau]
Žuvies apkepas
Žuvies apkepas
Jūros lydeka, 500 g.; Svogūnai, 5 vnt.; Morkos, 300 g.; Aliejus, kepimui; Ryžiai, virti, 400 g.; Fermentinis sūris, 200 g.; Prieskoniai, žuvies, pagal skonį; Druska, pagal skonį [plačiau]
Troškintos stintos su morkomis ir svogūnais
6 didesnės stintos; 300 g. majonezo; 2 svogūnai; 1 morka; 50 g sviesto; 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių; 2 vnt.lauro lapų; druskos, svogūnų laiškų; [plačiau]