» Receptai 

Aluje troškinta žuvis

Ingridientai:

Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių,suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Generoliška lydeka
800 g žuvies; 3 šaukštai sviesto ar margarino; 100 g pomido­rų padažo; Taurė raudono sauso vyno (50 g); 30 g razinų; 30 g tarkuotų krienų; druskos, pipirų, citrinos rūgšties [plačiau]
Balandėliai su žuvimi
Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr. [plačiau]
Žuvis troškinta su grybais
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.; Baltas vynas 200 g.; Baravykai 240 g.; Svietas 80 g.; Žuvies sultinys 400 g.; Kiaušinio tryniai 2vnt.; Grietinė 160 g.; Citrinos rūgštis pagal skonį; Petražolių lapelių; Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
Troškinta vėgėlė su grybais
Vėgėlė 1kg; Sviestas 2 šaukštai; Miltai 0,5 stiklinės; Obuolių sultys 1 stiklinė; Apvirti grybai 2 stiklinės; Svogūnai 1vnt.; Marinuoti agurkai 1vnt.; Juodieji pirirai; Druskos žiubsnelis; Petražolės [plačiau]
Silkė su cinamonu
Silkės filė, cinamonas, cukrus, svogūnai, aliejus [plačiau]