» Receptai 

Aluje troškinta žuvis

Ingridientai:

Žuvis, 1 kg Svogūnai, 2 vnt Morkos, 1 vnt Petražolės, 1 vnt Razinos, 1 vnt Medus, 1 vnt Citrinos, 0.5 vnt Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Alus, 2 šaukštai Aliejus, 2 šaukštai

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių,suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Keptos stintos su krienų padažu
1kg.stintų;; Citrina 1 vnt.; Miltai; Prieskoniai; Druska; Aliejus;

Padažui reikės
Krienų 2 šaukštai; Medus 2 šaukštai [plačiau]
Karpis daržovių patale
Karpio; 2 morkų; 1 poro; 2 svogūnų; 2 skiltelių česnako; Pundelio petražolių; [plačiau]
Citrininis padažas lašišai
4 šaukšt. citrinų sulčų; 2 š. medaus; 3 š. aliejaus; Druska, pipirai pagal skonį [plačiau]
Lašiša su grybais
Lašišos 1kg.; Žuvies prieskoniai; Stiklinė balto vyno; Vienos citrinos sultys; Džiovinti grybiai 100 g; Svogūnas; Česnako skiltelės 4vnt.; Krapai; Aliejus [plačiau]
Baskų starkis
800 g žuvies; Aliejus kepimui; 2 tryniai, 3 svogūnai; 3 šaukš­tai pomidorų padažo; Druskos, česnako ir pagal skonį pries­konių mišinio [plačiau]