» Receptai 

Kepta žuvis spanguolių padaže

Ingridientai:

Žuvies 1 kg.;
Spanguolių 600 g.;
Medaus 200 g.;
Miltų 150 g.;
2 šaukštai aliejaus.

Paruošimas:

Žuvį nuvalyti, išskrosti, nuplauti ir pavoliojus miltuose pakepti aliejuje. Spanguoles sugrūsti, išspausti sultis, sumaišyti jas su medumi ir pakaitinti ant silpnos ugnies, kol skysčio sumažės dvigubai.
Šaltinis: žurnalas "Gardu"

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Troškintas lynas su grybais
Troškintas lynas su grybais
1Kg lyno ar kitos žuvies, 2 svogunai, 2 morkos, Džiovinti grybai, Grietinelė, Aliejaus [plačiau]
Suši su lašiša
Ryžiai; Jūros dumblių lapai Nori; Actas, ryžių; Sojos padažas; Lašiša, filė; Vasabi; Sezamas, sėklos; Avokadai; Agurkai; Paprika [plačiau]
Angliška lydeka
1-1,5 kg žuvies; 60 g sviesto; 2 svogūnai; 2 lauro lapai; gvaz­dikėlis; 5 kartieji ir 5 kvapnieji pipirai; 3 šaukštai tarkuotų krienų; Pagal skonį acto (citrinos rūgšties); vandens; druskos [plačiau]
Rūkyta žuvis pomidorų ir aliejaus padaže
Rūkytos žuvies1 kg.; Aliejus; Aštrus pomidorų padažas 2 šaukštai; Svogūnas 1vnt.; Druskos pagal skonį; Tuputį cukraus; [plačiau]
Silkės mišrainė su ananasais
Silkės filė, Porai, Konservuoti ananasai, Konservuoti kukurūzai, Majonezas [plačiau]