» Receptai
Sluoksniuota silkė
Ingridientai:
Silkės file,
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų
Paruošimas:
Paimame didesnį indą, į jį pirma sudedame supjaustytos silkės file gabaliukus, užberiame svogūnus. Tada dedane sluoksnį virtų sutarkuotų morkų ir sutepame jį majonezu, toliau agurkai smulkiai pjaustyti + majonezas, toliau bulvės virtos tarkuotos + majonezas, virtas kiaušinis, tarkuotas + majonezas, ir virti burokėliai tarkuoti kuriuos taip pat sutepam majonezu. Apibarstom žalumynais ir paliekam apie pora val. pastovėti.

Susiję žuvies patiekalų receptai

500gr. silkes
3 svogūnai
100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Silkė, 500 gr.
Grybai, 80 gr. (džiovintų)
Svogūnai, 2 vnt.
Aliejus
Druska
Juodieji pipirai [plačiau]
Silkės filė,
Porai,
Konservuoti ananasai,
Konservuoti kukurūzai,
Majonezas [plačiau]
Silkės filė,
cinamonas,
cukrus,
svogūnai,
aliejus [plačiau]
1kg. silkių,
1kg. svogūnų,
50g razinų,
Puse stiklinės graikiškų riešutų,
1 šaukstelis cinamono,
1 šaukštas medau,
1šaukštas cukraus,
Puse stiklinės actu rūgštinto vandens,
Puse stiklinės aliejaus [plačiau]