» Receptai 

Sluoksniuota silkė

Ingridientai:

Silkės file,
virtų burokėlių,
virtų bulvių,
virtų kiaušinių,
virtų morkų,
marinuotų agurkų,
smulkiai pjaustytų svogūnų

Paruošimas:

Paimame didesnį indą, į jį pirma sudedame supjaustytos silkės file gabaliukus, užberiame svogūnus. Tada dedane sluoksnį virtų sutarkuotų morkų ir sutepame jį majonezu, toliau agurkai smulkiai pjaustyti + majonezas, toliau bulvės virtos tarkuotos + majonezas, virtas kiaušinis, tarkuotas + majonezas, ir virti burokėliai tarkuoti kuriuos taip pat sutepam majonezu. Apibarstom žalumynais ir paliekam apie pora val. pastovėti.

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Silkė su saulėgrąžom
500gr. silkes 3 svogūnai 100gr. saulėgrąžu [plačiau]
Silkė su cinamonu
Silkės filė, cinamonas, cukrus, svogūnai, aliejus [plačiau]
Silkės mišrainė su ananasais
Silkės filė, Porai, Konservuoti ananasai, Konservuoti kukurūzai, Majonezas [plačiau]
Silkė su džiovintais grybais
Silkė, 500 gr. Grybai, 80 gr. (džiovintų) Svogūnai, 2 vnt. Aliejus Druska Juodieji pipirai [plačiau]
Troškintos silkės
1kg. silkių, 1kg. svogūnų, 50g razinų, Puse stiklinės graikiškų riešutų, 1 šaukstelis cinamono, 1 šaukštas medau, 1šaukštas cukraus, Puse stiklinės actu rūgštinto vandens, Puse stiklinės aliejaus [plačiau]