» Receptai 

Ingridientai:


Paruošimas:

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Sūdyta Lašiša su brendžiu
Lašišos filė ~1,2 kg; Marinatas; Druskos 3 šaukštas; Cukraus 1 šaukštas; Brendžio 2 šaukštas; Alyvų aliejaus 5 šaukštas; Smulkiai sukapotų krapų 3 šaukštas [plačiau]
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže starkis
145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos [plačiau]
Rūkyta žuvis pomidorų ir aliejaus padaže
Rūkytos žuvies1 kg.; Aliejus; Aštrus pomidorų padažas 2 šaukštai; Svogūnas 1vnt.; Druskos pagal skonį; Tuputį cukraus; [plačiau]
Ungurio šašlykas
500 g vidutinio dydžio ungurys; Marinatui 50 g sojos padažo; 1 didelės citrinos sultys; 2 skiltelės česnako; 10 g degtinės; maltų juodųjų pipirų; Garnyrui 2 dideli obuoliai (obuolys); virti ryžiai; Padažui 50 g vandens; 100 g sauso balto vyno; 1 šaukštelis medaus; 1 didelės citrinos sultys; 1 šaukštelis krakmolo; [plačiau]
Lydekos vyniotinis
Lydeka 1 kg.; Kiaušiniai 4vnt.; Batono arba nesaldaus pyrago riekė; Stiklinė pieno; Šaukštas sviesto; Morka; Svogūnai 2vnt.; Juodųjų pipirų; Lauro lapelių; Druskos pagal skonį; 3 stiklinės žuvies sultinio drebučiams; Želatinos 15 g. [plačiau]