» Receptai 

Ingridientai:


Paruošimas:

[atgal]


Susiję žuvies patiekalų receptai

Žuvis troškinta su grybais
Žuvis (skumbrė, tunas arba menkė)800 g.; Baltas vynas 200 g.; Baravykai 240 g.; Svietas 80 g.; Žuvies sultinys 400 g.; Kiaušinio tryniai 2vnt.; Grietinė 160 g.; Citrinos rūgštis pagal skonį; Petražolių lapelių; Druskos, pipirų pagal skonį. [plačiau]
Balandėliai su žuvimi
Kopūstai, 1 kg. Žuvis, 500 gr. Kiaušiniai, 2 vnt. Morkos, 50 gr. Svogūnai, 50 gr. Pomidorų padažas, 50 gr. [plačiau]
Keptos stintos
Stintų 1 kg.; Kvietiniai miltai 0,5 stiklinės; Aliejus 0,5 stiklinės; Druskos žiupsnelis [plačiau]
Plekšnių suktinukai su upėtakio įdaru
500 g plekšnių filė; 200 g upėtakių filė; 2 svogūnai; 1 skiltelė česnako; 1 pomidoras; 3 šaukštai kiaušinių; 4 šaukštai džiūvėsėlių; 2 šaukštai sviesto; 125 ml šaltos grietinėlės; 250 ml aliejaus; maltų juodųjų pipirų; 1/2 šaukštelio druska; petražolės [plačiau]
Folijoje kepta žuvis
Žuvis, 1 kilogramas Grybai, džiovinti, 100 gramų Sviestas, 2 šaukštai Svogūnai, 2 vienetai Mėta, džiovinta, 2 šaukšteliai Citrinos, 1 vienetas Druska, truputį Juodieji pipirai, malti, truputį [plačiau]